Perque ens agraden les Plaques de Ciment

 i la 

Construcció en sec


‍    es dedica a la importació i distribució de solucions a base de plaques de ciment lleugeres per al sector de la construcció i la indústria en general.


‍Naixem amb una clara vocació de donar al mercat respostes concretes, amb excel·lent qualitat i preu competitiu.


‍Ens avala la nostra trajectòria professional de més de 20 anys en el sector de les plaques de ciment lleugeres, que ens ha permès saber identificar els bons productes i les millors solucions constructives.


‍Per tot això, hem arribat a acords per a la importació i distribució a la península ibèrica amb dos fabricants de reconeguda solvència:


‍important fabricant de la gamma de productes Primaboard, per a aplicacions com envans interiors i exteriors, etc., amb anys d'experiència, tecnologia d'última generació i qualitat certificada i contrastada.‍Fabricant italià de productes per a façana a base de plaques de ciment amb aïllament integrat. Uneix el millor del disseny italià, amb les solucions tècniques més experimentades. Permet ràpides execucions d'obra amb una qualitat d'acabats extraordinària.


‍La completa gamma de productes que oferim, permeten solucions d'altes prestacions en el món de la construcció, tant per l'interior com l'exterior, ja sigui per a la nova construcció com per a la renovació.


‍Sempre oferint unes elevades prestacions en comparació a altres productes per a la mateixa aplicació.


‍Confiem en els nostres productes i solucions, de manera que esperem satisfer plenament les necessitats dels nostres clients més exigents


Segueix-nos

Este sitio web utiliza cookies. Consulta nuestra política de privacidad para obtener más información.